Surpriza Popsy Glume de Ziua Indragostitilor

📅13.02.2021, jucat de: 963 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surpriza Popsy Glume de Ziua Indragostitilor?

In jocul intitulat Surpriza Popsy Glume de Ziua Indragostitilor, un nou joc pentru fete din categoria de Jocuri cu LOL Surpriza pe care ne bucuram sa o avem aici, avem o papusa Popsy care a fost parasita de prietenul ei chiar inainte de Ziua Indragostitilor, si imediat si-a gasit o noua prietena, facand-o pe protagonista noastra foarte trista.

Ei bine, noi o vom ajuta sa fie mai fericita prin a-i face o festa fostului ei, si a-i ruina intalnirea pe care o va avea cu noua prietena. Pentru inceput o vei ajuta pe papusa noastra sa se faca si mai frumoasa, incepand cu partea de machiaj, in care vei aplica farduri, ruj, si alte cosmetice in culorile tale favorite si suntem siguri ca o vor face mai frumoasa.

Pe urma o vei imbraca, avand nu doar haine care mai de care mai frumoase, pantofi, accesorii precum genti, sepci, sau bijuterii, dar vei putea si sa o transformi intr-un demon, punand-ui coarne in cap sau aripi demonice, ca fostul ei iubit sa stie imediat ca fata noastra nu e pusa pe sotii.

Pentru festa pe care i-o vei juca fostului vei inlocui ciocolata sa cadou cu viermi, vei pune o perna cu sunet neplacut pe scaun, si vei pune sare in vinul de pe masa. Vezi apoi cat de amuzant este sa ii fie ruinata intalnirea, si suntem siguri ca totul va fi meritat la sfarsitul jocului!

Surpriza Popsy Glume de Ziua Indragostitilor

Cum se joaca Surpriza Popsy Glume de Ziua Indragostitilor?

Folositi mouse-ul.