Fetele Popsy Surpriza Monstrii

📅04.02.2021, jucat de: 695 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetele Popsy Surpriza Monstrii?

Iata ca inca exista multe noi Jocuri cu LOL Surpriza pe care sa ti le oferim aici si sa te distrezi la maxim cu ele, lucru pe care te invitam acum sa il faci cu Fetele Popsy Surpriza Monstrii, un joc nou foarte interesant in care fetele papusi se vor transforma in monstri cu ajutorul tau, una dintre ele fiind un minotaur, una este o sirena, si cealalta va fi o zana.

Pentru fiecare dintre cele trei fete va trebui sa incepi prin a le face machiajul, lucru pe care il vei face cu cosmeticele puse la dispozitia ta, precum ruj, farduri, creioane, si alte produse in diferite culori si forme ca sa faci machiajul fetelor oricum iti dicteaza propria ta imaginatie.

Pe urma vei imbraca fetele, cu hainele si accesoriile disponibile fiind adaptate pentru noua forma a corpului acestor papusi, intrucat o zana nu va purta haine de fata normala, evident, iar o fata cu un corp de cal nu va purta blugi normali, evident. Alege hainele care iti plac tie, o freza, si suntem siguri ca toate trei vor arata extraordinar!

Da-i start distractiei chiar acum, si tine minte ca pe site-ul nostru poti gasi si juca cele mai noi si interesante jocuri pentru fete de pe internet!

Fetele Popsy Surpriza Monstrii

Cum se joaca Fetele Popsy Surpriza Monstrii?

Folositi mouse-ul.