Murder IO

📅02.02.2021, jucat de: 732 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Murder IO?

Pentru toti cei care vor sa se joace cele mai noi si distractive jocuri multiplayer online de pe internet, nu ar trebui sa se uite de doua ori la un joc precum Murder.io, care este un format cum nu ati mai intalnit pana acum in aceasta vasta si diversa pagina de joculete, si in care tu vei juca rolul antagonistului, a personajului negativ, lucru pe care nu il poti face chiar asa de des, evident.

Incepe prin a alege e nume de criminal doresti sa ai, dar si infatisarea acestuia, optiunile fiind inspirate de filme de groaza cu criminali. Pe masura ce te joci si castigi puncte vei avea sansa sa deblochezi mai multe variante de infatisare. Misca-te folosind tastele sageti, foloseste tasta Z pentru atac, si tasta X pentru a ridica si colecta obiecte gasite.

Te vei afla intr-o camera cu multe persoane la o petrecere, si scopul tau este sa omori cat mai multi dintre ei fara sa fi prins, asa ca odata ce ai omorit pe cineva, fugi de la fata locului ca sa nu fi prins langa victima ta. Pierzi odata ce ai atras prea multa atentie asupra ta si esti prins.

Daca gasesti pusi, securi, sabii, sau orice alte arme, ia-le si foloseste-le pentru atacul tau criminal. Mult succes, distractie placuta, si stati aproape, ca sa nu ratati cele mai tari noi jocuri pe care le avem aici pentru voi!

Murder IO

Cum se joaca Murder IO?

Folositi sagetile si tastele Z, X.