LOL Surpriza Aparat cu Gheara

📅16.01.2021, jucat de: 2215 ori, voturi: 31

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Aparat cu Gheara?

Aparatele cu gheara sunt aparate pe care le gasesti de multe ori la festivaluri si la balciuri, dar si in sali de joc, unde poti sa bagi o moneda in aparat, ceea ce iti da controlul asupra unui brat robotic si metalic, cu care poti sa prinzi obiecte din masina, de obicei jucarii, papusi, si figurine, intrucat aceste aparate sunt de obicei pentru copii.

Sunt foarte distractive sa te joci, si asta este adevarat si cand aparatul este unul virtual, cum este in acest moment cand te invitam sa te joci jocul LOL Surpriza Aparat cu Gheara. Deja probabil ti-ai dat seama despre ce este vorba, dar, daca nu, citeste descrierea pana la capat, si invata cum te vei juca!

Ei bine, vei folosi mouse-ul ca sa controlezi gheara, dand click pe butoanele de directie de pe aparat, controland-o in asa fel incat sa prinzi papusi LOL, stickere cu ele, diferite medalii, sau alte accesorii care pot fi folosite cu aceste papusi. Cu cat esti mai atent, cu atat vei prinde mai multe jucarii, si cu atat te vei distra mai tare.

Incepe chiar acum, si nu uita sa vezi si ce alte jocuri noi cu LOL Surpriza suntem bucurosi sa va oferim aici pe gratis!

LOL Surpriza Aparat cu Gheara

Cum se joaca LOL Surpriza Aparat cu Gheara?

Folositi mouse-ul pentru a manevra gheara.