Haideti Tineri Titani Creeaza Supereroul

📅03.01.2021, jucat de: 1431 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Haideti Tineri Titani Creeaza Supereroul?

Daca esti mare fan al tinerilor titani de la Cartoon Network, nu avem nicio indoiala ca de foarte multe ori te-ai uitat la serial si ti-ai imaginat ca ai fi unul dintre acesti eroi, si nu ca unul dintre ei, ci ca si propriul tau personaj. Ei bine, acum poti sa te transformi intr-un super erou sa sa creezi un nou personaj pentru acest serial jucand jocul Haideti Tineri Titani Creeaza Supereroul.

Jocurile de creat personaje sunt foarte distractive intotdeauna, dar sunt si mai tari cand le joci cu personaje ca si acestea, intr-un univers plin de personaje nebune si interesante. Cum va arata personajul tau? Oricum iti zice imaginatia ta, si noi te vom ajuta acuma sa il creezi, prin a-ti explica cum se face.

Fiind vorba de un univers cu super eroi, posibilitatile sunt nelimitate. Incepi prin a alege forma corpului, dar si culoarea pielii acestuia, care poate fi chiar si verde daca vrei, pentru ca serialul nu are doar oameni, ci si extraterestrii si alte fiinte, deci experimenteaza oricum doresti.

Pe urma, evident, modifici fata personajului, schimband modul in care ii arata gura, nasul, ochii, urechile, si, evident, parul, putand chiar sa ii dai si o barba, daca creezi un personaj masculin. Super eroii nu se plimba dezbracati, asa ca urmeaza sa ii creezi costumul, avand tot felul de haine si accesorii disponibile, si nu uita de armele cu care il vei echipa, sa fie gata de actiune.

Ai si tot felul de pantofi, masti, manusi, si alte lucruri fun, noi fiind siguri ca super eroul pe care il vei crea va fi echipat intr-un mod incredibil. Da-i start distractiei chiar acum, lasa-te purtat de imaginatie, si impartaseste cu prietenii tai super eroul pe care ti l-ai facut chiar aici!
 

Haideti Tineri Titani Creeaza Supereroul

Cum se joaca Haideti Tineri Titani Creeaza Supereroul?

Vei crea un personaj folosind mouse-ul.