Among Them

📅27.11.2020, jucat de: 986 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Them?

Suntem mereu pregatiti sa aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante, iar astazi, o sa gasiti un nou joc Among Us, in care o sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti cum alaturi de toti prietenii vostri, o sa puteti sa terminati o noua super aventura.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va miscati pe harta si sa gasiti toti impostorii pana la finalul jocului, pentru a avea cat mai multe puncte si sa vedeti ca puteti sa deveniti cei mai buni jucatori online.

Veti vedea cum trebuie sa folositi tastele SAGETI sau MOUSE-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti sa va miscati cat mai bine pe harta online a acestui nou joc Among Us, astfel ca va puteti distra si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrugeti inamicii si sa va mentineti echipa in siguranta.

Acesta este un nou joc pentru copii, in care o sa fiti in diferite camere cu diferite tipuri de decoratii, astfel ca trebuie sa va miscati si sa reusiti sa gasiti toate indiciile care o sa va ajute sa aveti cel mai mare punctaj si o sa deveniti cei mai buni jucatori si diferite alte provocari si aventuri cu Among Us vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Among Them

Cum se joaca Among Them?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.