Arena Vanatorilor de Zombie

📅04.11.2020, jucat de: 518 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Arena Vanatorilor de Zombie?

Un nou joc online Multiplayer pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii il puteti juca si pe telefon si pe tableta online gratuit. Jocul Arena Vanatorilor de Zombie este unul extrem de interesant, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

In acest joc de baieti, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa fiti cei mai buni vanatori de zombie de pe site-ul nostru, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum trebuie sa va miscati repede, sa evitati pericolele si sa fiti mai rapizi decat oponentii vostri in a reusi sa distrugeti cat mai multi zombie.

Acest lucru nu va fi usor deloc, deoarece numarul de jucatori in acest joc Multiplayer va fi unul foarte mare. Voi dragi copii o sa fiti vanatori de zombie, iar tintele voastre vor fi mici zombie de diferite culori.

Pentru a va juca, veti avea nevoie sa folositi MOUSE-ul si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa va miscati pe harta si sa ajungeti sa impuscati mai multi zombie decat oponentii vostri.

Fiecare kill pe care il faceti in acest joc de baieti va va aduce puncte si va va creste in nivel, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti sa terminati aceasta noua provocare cu cel mai mare punctaj si cu cat mai multi zombie ucisi, astfel diferite alte jocuri 2021 Multiplayer online vor aparea pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Arena Vanatorilor de Zombie

Cum se joaca Arena Vanatorilor de Zombie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.