BrawlGuys IO

📅22.10.2020, jucat de: 815 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BrawlGuys IO?

Astazi, va asteptam dragi copii aici pe site-ul nostru pentru a gasi noul joc BrawlGuys IO, un joc multiplayer online pentru copii, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune in momentul in care o sa incepeti sa gasiti jucatorii adversi pe harta si o sa incepeti sa va impuscatii unii cu altii in lumea virtuala.

Acesta este un nou joc 2020 IO pentru baieti, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte anteti, deoarece actiunea din jocurile IO multiplayer este una foarte dinamica si rapida, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca folosind tastele A, S, W, D de pe tastatura sa va miscati pe harta si sa fiti siguri ca o sa folositi MOUSE-ul pentru a va seta tinta pe fiecare dintre oponentii pe care trebuie sa ii doborati.

Jocul IO este similar cu jocurile Nerf Blasters, deoarece dragi copii o sa vedeti ca armele si pana si gloantele sunt similare cu cele Nerf Blasters, iar lumea este aproape identica. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece este un joc multiplayer online, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe alaturi de avatarul vostru 3D.

Pentru a merge dintr-o parte in alta a hartii, o sa vedeti ca am pus la dispozitia voastra diferite portale, care vor fi cercurile mov din podea, pe care daca umblati veti fi transportat intr-o alta parte a hartii in momentul in care sunteti sub atacuri inamice si credeti ca nu aveti scapare.

Trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum puteti sa evitati orice glont din partea inamicilor din acest joc multiplayer IO, insa in acelasi timp, trebuie sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe impuscandu-va inamicii, astfel o sa reusiti sa castigati fiecare runda pe care o incepeti din acest joc IO online. Distractie placuta!

 

BrawlGuys IO

Cum se joaca BrawlGuys IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.