LOL Supermarket

📅14.07.2020, jucat de: 1620 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Supermarket?

LOL Supermarket este cel mai nou joc pentru copii pe care il puteti juca gratuit online pe telefon si pe tableta, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul sa mergeti alaturi de micutele papusi LOL Surpriza la supermarket si sa le ajutati sa isi faca toate cumparaturile.

In acest joc online pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum fetele LOL Surpriza au nevoie de ajutorul vostru, deoarece ele sunt foarte micute si dragute si nu se descurca intr-un supermarket foarte mare. Acestea vor avea diferite liste de cumparaturi in fiecare nivel al acestui joc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa fiti rapizi si o sa cumparati toate lucrurile de care papusile LOL Surpriza au nevoie.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece fiecare nivel pe care il incepeti poate sa aiba o gramada de ingrediente pe care trebuie sa le cumparati. Chiar daca nu este usor, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le ajutati pe fetele LOL Surpriza sa ajunga cat mai departe si sa fiti siguri ca o sa puteti sa cumparati obiectele si ingredientele de care micutele papusi chibi au nevoie.

O sa vedeti ca folosind mouse-ul, trebuie sa verificati lista si sa puneti in cosul de cumparaturi fiecare obiect de pe lista. In fiecare raion de cumparaturi o sa gasiti diferite obiecte, de la dulciuri precum bomboane, torturi, sucuri sau ciocolata, la legume, fructe, lapte, faina, apa, ketchup sau paine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca atunci cand aveti un obiect pe lista, sa il cautati pe diferite rafturi din supermarket. Distractie placuta!

 

LOL Supermarket

Cum se joaca LOL Supermarket?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.