LOL Surpriza Fete VSCO

📅05.02.2020, jucat de: 4123 ori, voturi: 26

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Fete VSCO?

Chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa gasiti astazi jocul LOL Surprise Fete VSCO, un joc pentru fete pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online, iar voi o sa vedeti cum va puteti distra alaturi de papusile voastre preferate.

Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri 2020 de imbracat, de machiat si de coafat cu papusi LOL Surpriza, care astazi vin din nou toate cele trei fete care sunt mereu prezente in jocurile LOL Surpriza, ceea ce inseamna ca au nevoie de o noua vestimentatie, iar voi sunteti singurele fete de la care papusile LOL accepta ajutorul.

Aceste fete papusi sunt mereu moderne si dragute, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, aceste fete LOL Surpriza vor dori astazi sa devina primele fete papusi care poarte haine VSCO, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca cele trei fete dragute vor avea nevoie de haine, machiaje, coafuri dar si accesorii pe care voi le puteti intalni in dulapul plin cu vestimentatii VSCO pentru fete.

Pentru a crea cele mai dragute vestimentatii VSCO fashion pentru aceste papusi LOL Surpriza, care vor avea nevoie ca voi sa gasiti o gramada de coafuri colorate care sunt specifice stilului VSCO, accesorii sclipitoare precum genti cordelute dar si pantofi la fel specifice stilului VSCO, iar hainele sunt extrem de importante, deoarece o sa vedeti cum fetele LOL surprize vor avea o gramada de fustite colorate, geci pufoase, tricouri nonconformiste, iar voi o sa vedeti ca aceste trei papusi vor fi pregatite.

Trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum fiecare element VSCO pe care il gasiti sa se pregateasca, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca fetele LOL Surpriza se vor intoarce aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

LOL Surpriza Fete VSCO

Cum se joaca LOL Surpriza Fete VSCO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.