Bowling Nickelodeon

📅14.06.2021, jucat de: 1413 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bowling Nickelodeon?

Nu au fost jocuri sport cu Nickelodeon care sa dezamageasca pana in acest moment, si nu credem ca va incepe acum, pentru ca suntem bucurosi sa va invitam sa incercati jocul Bowling Nickelodeon, unde impreuna cu personaje din SpongeBob, Familia Galagie, Hey Arnold, Forta Pericol, si Familia CasaGrande vetei merge la bowling!

Distractie maxima la Bowling cu personaje Nick, doar aici!

Daca vrei o experienta mai relaxanta, incearca modul Free Play, unde ai meciuri casual, sau poti sa incerci ceva mai palpitant cu modul de Campionat, unde trebuie sa dai tot ce ai mai bun ca sa ajungi in finale sa castigi. Poti sa te joci singur, sau impreuna cu cineva in modul de 2 Jucatori.

Ca la orice partida de bowling, scopul tau este sa arunci cu bilele pe ring si sa lovesti popicele de la capat, pentru ca in functie de cate ai doborit, atatea puncte vei avea, si trebuie sa faci mai multe puncte ca adversarul ca sa castigi.

Foloseste mouse-ul pentru a trage cu bilele, si daca poti sa lovesti si sa folosesti upgrade-urile, nu ezita sa o faci, caci te vor ajuta foarte mult. Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si invita-ti si prietenii sa arunce un ochi peste jocurile noastre minunate!

Bowling Nickelodeon

Cum se joaca Bowling Nickelodeon?

Folositi mouse-ul.