Rusty Repara Tot Intoarce si Potriveste

📅05.02.2021, jucat de: 711 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rusty Repara Tot Intoarce si Potriveste?

In putinul timp de cand il avem pe micile ecrane, Rusty Repara Tot, sau Rusty Rivets a ajuns cu usurinta unul dintre cele mai populare show-uri de la Nick Jr, motiv pentru care acum si aici va invitam sa aruncati o privire peste jocul Rusty Repara Tot Intoarce si Potriveste, un joc de memorie cu carti cum nu ati mai jucat pana acum in aceasta categorie, garantat!

Motivul pentru care acest joculet este diferit fata de celelalte jocuri de memorie ale paginii este pentru ca nu va trebui sa gasesti perechi de carti identice, ci perechi de carti care sunt formate dintr-o litera, si o carte cu un personaj sau un obiect din serial al carui nume incepe cu aceeasi litera.

Daca gasesti o astfel de pereche si dai click pe carti in acelasi timp, ele sunt eliminate, si odata ce ai eliminat toate perechile de carti de pe ecran, ai castigat nivelul si avansezi la urmatorul. Fa asta pana ai completat toate nivelele, ai devenit mai bun la a memora, si te-ai distrat pe cinste cum numai cu jocurile noastre o poti face!

Rusty Repara Tot Intoarce si Potriveste

Cum se joaca Rusty Repara Tot Intoarce si Potriveste?

Folositi mouse-ul.