Top Wing si Trenuletul Cuvintelor

📅19.01.2021, jucat de: 923 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Top Wing si Trenuletul Cuvintelor?

Este o deosebita placere ca in acest moment sa va oferim tuturor noi Jocuri cu Top Wing pe site-ul nostru, intrucat stim cat de mult le place copiilor acest serial de la Nick Jr, si pentru toti acesti copii avem acum un joc nou si educational de mare calitate, foarte distractiv de la inceput pana la sfarsit, si care este intitulat Top Wing si Trenuletul Cuvintelor.

Jocurile cu cuvinte si litere sunt mereu foarte distractive si interesante, mai ales cand te invata cu usurinta sa creezi cuvinte, lucru pe care ti-l explicam cum il faci chiar acum, ca sa nu ai absolut nicio problema atunci and te vei juca!

In fata ta vei avea un trenulet cu mai multe vagoane, dar fiecare dintre ele sunt goale. Tu trebuie sa pui cuvinte pe vagoane in ordinea corecta pentru a face o propozitie corecta, luand cuvintele cu mouse-ul de jos si punandu-le pe vagonul corect.

Daca le-ai pus in ordinea corecta si vagonul este complet, vei avansa la urmatorul trenulet, unde vei avea o noua propozitie de format, si tot asa. Este simplu, este distractiv, asa ca nu sta pe ganduri ci da-i start la joc chiar acum!

Top Wing si Trenuletul Cuvintelor

Cum se joaca Top Wing si Trenuletul Cuvintelor?

Folositi mouse-ul.