Top Wing Nick Jr

📅14.01.2020, jucat de: 1462 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Top Wing Nick Jr?

Personaje Top Wing de pe Nickelodeon se intorc astazi aici pe site-ul nostru alaturi de jocul online Top Wing Nick Jr, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt tsi sa reusiti sa invatati o gramada de cuvinte noi.

Acest joc Nickelodeon este unul educativ cu animale, in care o sa vedeti ca micutele pasari Top Wing au adus un nou joc online pentru copii in care trebuie sa creati cuvinte.
Jocul este unul destul de simplu, astfel ca trebuie sa va folositi doar mouse-ul si sa vedeti cum alaturi de pasarile Top Wing, o sa reusiti sa terminati aceasta mica aventura.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele Nickelodeon vin aici pe site-ul nostru alaturi de acest joc online de indemanare si cu ATV, masini, barci si submarine pe care trebuie sa le folositi sa ajungeti cat mai departe in lumea Nickelodeon, iar voi o sa vedeti ca personajele Top Wing sunt gata sa va ajute.

In acest joc, o sa vedeti ca sunt patru provocari principale, iar voi trebuie sa le terminati pe fiecare pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe, iar voi o sa vedeti ca in prima provocare trebuie sa colectati cat mai multe lamai, in al doilea joculet trebuie sa colectati cat mai multe banane si diferite alte fructe pentru fiecare provocare.

Aceste fructe sau legume sunt ascunse in intreaga lume Nickelodeon, iar personajele Top Wing au nevoie de ajutorul vostru sa termine acest joc online, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este singurul mod in care puteti ca alaturi de Top Wing, sa folositi ATV, barci, masini sau submarine pentru a ajunge cat mai departe.

Aceasta aventura pentru copii alaturi de Top Wing va fi una dintre preferatele voastre, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri Top Wing si aventuri Nickelodeon cu alte personaje pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Top Wing Nick Jr

Cum se joaca Top Wing Nick Jr?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.