Nella Printesa Cavaler Face Muzica

📅08.02.2021, jucat de: 495 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nella Printesa Cavaler Face Muzica?

Nella nu este doar o printesa si un cavaler in acelasi timp, dar este si o fata foarte creativa, si care iubeste tot ce priveste lumea artelor, motiv pentru care chiar in acest moment ea te invita sa deveniti compozitori impreuna prin a va juca un nou joc ce va permite exact acest lucru, joc intitulat Nella Printesa Cavaler Face Muzica pe care ti l-am adus acum si aici cu mare drag!

Vei avea patru personaje, si fiecare dintre el canta la un instrument, caci asa se face o trupa, avand chitara, toba, pian, dar si trompeta. Vei da click pe instrumentul la care vrei sa canti, si cu mouse-ul vei da click pe stelutele sau celelalte obiecte care apar si plutesc pe ecran, tu trebuind sa faci asta ca sa umplii bara de jos.

Astfel vei declansa un cantec, si pe urma vei da click pe instrumentul muzical in sine ca sa acompaniezi cantecul, in timp ce in spatele tau va fi o explozie de lumini, ca la un super-concert. Exista diferite nivele prin care poti face asta la fiecare instrument, reprezentate de catre inimioarele de sub personaje.

Vezi ce piese minunate vei putea crea, si nu ezita sa arunci o privire si peste alte jocuri noi pe care ti le oferim pe site-ul nostru in fiecare zi!

Nella Printesa Cavaler Face Muzica

Cum se joaca Nella Printesa Cavaler Face Muzica?

Folositi mouse-ul.