Patrick il Salveaza pe Spongebob

📅22.06.2020, jucat de: 721 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patrick il Salveaza pe Spongebob?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai interesante si cele mai noi jocuri pentru copii pe care le puteti juca alaturi de Spongebob si de restul personajelor Nickelodeon.

Astazi, o sa vedeti cum Spongebob si Patrick revin alaturi de o noua provocare de aventura pentru baietii de pe site-ul nostru. In interiorul jocului, voi dragi copii o sa vedeti cum Patrick este personajul principal, deoarece Spongebob este in pericol, iar voi o sa gasiti in aceste joc online peste 20 de nivele pe care sa le selectati si sa le incepeti.

Voi dragi copii o sa il controlati pe Patrick folosind tastele SAGETI de pe tastatura, insa surpriza noastra incepe chiar de acum! Patrick il Salveaza pe Spongebob este un nou joc de aventura in 2 jucatori, in care dragi prieteni trebuie sa fiti sigui ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Spongebob este tinut prizonier, iar Patrick alaturi de mama sa vor dori sa il salveze pe prietenul lor in cel mai scurt timp, ceea ce nu o sa fie usor deloc. Fiecare nivel de aventura din acest joc pentru copii va fi diferit, iar voi trebuie sa sariti si sa alergati prin tot labirintul pentru a termina fiecare nivel.

Player 2 va fi controlat folosind tastele A, S, W, D, pe care o sa le folositi pentru a merge in fata sau in spate si sa sariti pe diferitele nivele ale fiecarui joc online. Distractie placuta!

Patrick il Salveaza pe Spongebob

Cum se joaca Patrick il Salveaza pe Spongebob?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETi.