Spongebob Crab o Matik

📅15.06.2020, jucat de: 1213 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Crab o Matik?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate, care incearca sa pregateasca pentru voi unele dintre cele mai interesante aventuri. Va asteptam alaturi de jocul Nickelodeon - Spongebob Krab O Matic, in care o sa vedeti ca Spongebo este personajul principal.

Voi dragi copii trebuie sa il ajutati pe Spongebob sa acumuleze cat mai multe puncte in acest joc de gatit. O sa vedeti ca fiecare nivel din acest joc online va fi diferit, insa pentru a ajunge de la un nivel la altul, trebuie sa reusiti sa gatiti un numar fix de hamburgeri alaturi de Spongebob in fabrica de burgeri.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI si tasta SPACE pentru a va misca in fabrica de burgeri si sa reusiti sa apasati pe fiecare buton de la masinariile de gatit automate. O sa vedeti ca bucata voastra de carne va intra intr-o masinarie sa fie gatita, dupa care trebuie sa treaca prin a 2a masinarie unde se va pune ceapa, salata si rosii, dupa care in ultima masina de gatit, acestea vor fi pregatite si veti pune si chifla deasupa burgerului.

O sa vedeti ca masinariile se vor opri si bloca, iar voi trebuie sa apasati pe butoanele mari si verzi in momentul in care se schimba in rosu. Personajul Nickelodeon va trebui sa gateasca un numar exact de burgeri in fiecare nivel, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte rapizi pentru a acumula cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

Spongebob Crab o Matik

Cum se joaca Spongebob Crab o Matik?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.