Impostorul Gigant in Actiune

📅16.05.2021, jucat de: 864 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul Gigant in Actiune?

Pentru cei foarte multi fani de Jocuri Among Us online de pe site-ul nostru am revenit chiar acum cu jocutul intitulat Impostorul Gigant in Actiune, un joc de actiune, de alergat, cu batai, dar si monezi, in care te vei distra pe cinste cum doar aici poti sa o faci de fiecare data cand ne vizitezi!

Creste-ti impostorul si infrange inamicii!

Pana ajungi la finalul fiecarui traseu, fa bine si creste-ti impostorul cat se poate de mult, lucru care se face prin colectarea de impostori mai mici de pe traseu, deci treci prin ei ca sa-i acumulezi. Fa asta doar cu cei de aceeasi culoare, caci cei diferiti te vor face mai mic.

In schimb, daca te lovesti de un zid de alta culoare, lucru care va fi inevitabil, culoarea costumului tau se schimba, si apoi poti sa atingi si impostorii de cealalta culoare. Daca nu esti mai mare ca omul bat de la sfarsitul traseului, nu vei castiga lupta.

Inainte sa ajungi acolo, incearca si sa strangi un numar cat mai mare de monezi de pe traseu cum poti, pentru a face si un punctaj mare.

Noi iti uram acum mult succes la completarea tuturor nivelelor, si speram ca te vei distra pe cinste de la inceput pana la sfarsit!

Impostorul Gigant in Actiune

Cum se joaca Impostorul Gigant in Actiune?

Folositi mouse-ul.