Friday Night Funkin B3

📅23.04.2021, jucat de: 891 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin B3?

Foarte des in categoria noastra de Jocuri cu Friday Night Funkin online o sa gasesti tot felul de mods, adica jocuri modate, care sunt facute de diferiti artisti de pe internet care au luat jocul original si l-au modificat in functie de preferintele lor, si un astfel de jocut de vei putea juca in continuare cu jocul intitulat Friday Night Funkin B3.

Vorbim aici despre un mod al originalului in care lucrul principal care este diferit este ca piesele vor fi remixate, avand versiuni mai noi si interesante la cantecele pe care le stii deja, si se poate chiar ca si personajele sa arate diferit, fiind colorate si imbracate intr-un nou fel.

Totusi, scopul iti ramane acelasi, si anume sa il ajuti pe Boyfriend sa infranga antagonist dupa antagonist, pentru ca doar asa poate sa fie impreuna cu Girlfriend, si bataile nu sunt cu pumni, ci prin muzica!

Vei folosi sagetile tastaturii pentru a canta piese, trebuind sa le apesi in momentul potrivit ca sa canti piesa corect, si daca faci asta pana la capat, tu vei castiga, dar daca faci prea multe greseli, ai grija, pentru ca va castiga adversarul tau.

Incepe cu tutorialul daca esti incepator la aceste jocute, alege intre modul de poveste sau cel liber, si incepe distractia cum doar aici poti sa ai parte de ea, unde vom continua zilnic sa iti oferim aceste jocute absolut fantastice!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin B3

Cum se joaca Friday Night Funkin B3?

Folositi sagetile.