FNF Unified Beats COPS and RAPPERS

📅01.06.2021, jucat de: 772 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Unified Beats COPS and RAPPERS?

Avem surprize pe site-ul nostru in fiecare zi, mai ales cand vine vorba de categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin online, unde echipa noastra de administrare va invita chiar in acest moment sa jucati un joc nou si foarte distractiv precum  FNF Unified Beats COPS and RAPPERS, cel mai nou mod portat al site-ului nostru, unde urmeaza sa te distrezi intr-un mod inedit!

Hai si fa cunostinta cu cele mai noi personaje FNF!

Pe langa faptul ca te poti juca impreuna cu Boyfriend, pe care sa-l ajuti sa o impresioneze pe GF si sa infranga antagonistii, mai ai doua personaje care poti deveni in acest joc, fiecare cu povestea sa, piesele sale originale, si inamicii lui personali!

Pe deoparte il ai pe Check, un DJ aspirant, la inceput de drum, dar care lucreaza sa aibe cele mai faine beat-uri, si piesele sale intitulate Skylight, 10-999, si Handcutts.

Fiecare DJ trebuie sa aibe si un rapper in preajma sau, sau vice-versa, si rapperul din acest joc este The Monkey, o maimuta care este gata mereu sa participe la o batalie in versuri, lucru la care il ajuti sa castige pe piesele Stealth, 10-999, si handcuffs.

Apasa tastele sageti la momentul potrivit pentru a canta toate notele pieselor la momentul potrivit, dar ai grija sa nu ratezi prea multe note la rand, sau vei pierde! Mult succes iti dorim, si distractie placuta!

Dezvoltatori:

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

 FNF Unified Beats COPS and RAPPERS

Cum se joaca FNF Unified Beats COPS and RAPPERS?

Folositi sagetile.