FNF Miku Test

📅06.08.2021, jucat de: 1126 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Miku Test?

Am mai avut jocuri de testat din categoria de Jocuri FNF online, si daca acestea au fost primite foarte bine pana acum, suntem absolut siguri ca acelasi lucru se va intampla si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa va distrati pe cinste cu jocul intitulat FNF Miku Test!

Creati propria muzica cu Miku din FNF!

Ei bine, daca apasati pe cele patru taste sageti, Miku va canta note diferite, si va dansa diferit deasemenea, asa ca va invitam sa cantati si sa dansati ca sa va distrati pe cinste cum doar aici se poate.

Puteti apasa si pe tastele A, S, D si sa o faceti pe Miku sa faca niste miscari inedite, cum ar fi sa arunce microfonul, sa faca o fata speriata, sau sa salute publicul.

Ai si trei feluri diferite in care Miku poate arata, si acestea le poti schimba dand click pe iconita cu fata ei din partea stanga a ecranului. Este totul atat de simplu, deci incepe chiar acum!

Nu sta pe ganduri, si nu uita apoi sa incerci si alte jocute din aceeeasi categorie, caci distractia nu se termina aici, niciodata!

FNF Miku Test

Cum se joaca FNF Miku Test?

Folositi sagetile.