Friday Night Funkin CG5 Edition

📅30.04.2021, jucat de: 1100 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin CG5 Edition?

Speram ca nu ai crezut ca suntem gata cu adaugarea de noi Jocuri FNF online, pentru ca aceasta categorie si serie inca are foarte mult continut de oferit, dupa cum va invitam sa descoperiti si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va ofera cu drag jocul intitulat Friday Night Funkin CG5 Edition.

CG5 este pseudonimul lui Charlie Green, un inotator care adora sa cante in timpul liber, si cand o face, spre deosebire de celelalte personaje din serie, el tine microfonul intr-un stativ. Boyfriend trebuie sa il infrange in acest joc, si in loc de Girlfriend, tu trebuie sa o impresionezi pe OR3O, sau Euria, o fata cu par roz si cu urechi de pisica pe care o poti vedea ca un DJ.

Evident, un concurs de cantat este modul in care va duelati, si tu trebuie sa faci ca bara sa ajunga complet verde ca sa castigi, caci daca este rosie complet, pierzi. Pentru a reusi, apasa tastele sageti mereu la momentul potrivit pentru a canta notele asa cum trebuie in piesa, si straduieste-te sa nu faci prea multe greseli.

Tu alegi intre modul poveste si modul liber, nivelul de dificultate potrivit, si apoi incepe jocul si da tot ce ai mai bun la el! Noi iti tinem pumnii, si te invitam cu drag sa incerci si alte jocute ale categoriei, nu vei regreta nicio clipa!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin CG5 Edition

Cum se joaca Friday Night Funkin CG5 Edition?

Folositi sagetile.