FNF Erase and Guess

📅11.10.2021, jucat de: 2350 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Erase and Guess?

Categoria de Jocuri Friday Night Funkin' Online are cu siguranta nevoie de si mai multa diversitate cand vine vorba de formatele de jocute din ea, motiv pentru care ne bucuram sa ajutam la asta chiar acum prin adaugarea jocului intitulat FNF Erase and Guess, un joc de sters si ghicit, unde daca esti un mare fan FNF, va trebui sa o dovedesti!

Arata-ne cat de bine cunosti personajele tale favorite din FNF!

Te vei folosi de mouse pentru a sterge patratul negru, vei vedea forma personajului, si pe urma vei da click pe numele care crezi ca ii apartine din lista din dreapta. Daca ai ghicit personajul corect, timpul care ramane pe cronometru se transforma in puncte bonus pe care tu le vei castiga.

In schimb, daca ratezi personajul, pierzi o viata, deci ai mare grija sa nu pierzi toate vietile, si jocul. Numarul de vieti, punctele castigate, si timpul acordat pentru fiecare personaj este diferit in functie de nivelul de dificultate ales:

  • Usor
  • Normal
  • Greu
  • Extrem

Indiferent de cum vei juca, iti dorim concentrare maxima, tot norocul din lume, si speram ca vei avea parte de un timp de neuitat, cum poti sa ai mereu pe site-ul nostru, de altfel!

FNF Erase and Guess

Cum se joaca FNF Erase and Guess?

Folositi mouse-ul.