Saltys Sunday Night

📅08.05.2021, jucat de: 963 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Saltys Sunday Night?

Era si de asteptat ca si astazi sa va oferim Jocuri FNF noi pe site-ul nostru, lucru pe care il facem zi de zi, stiind foarte bine cat de mult adorati aceste jocute, si cel de astazi este un makeover complet al originalului, intitulat Saltys Sunday Night.

Cine este Salty? Inlocuitorul lui Boyfriend?

Da, Salty este un baiat care il inlocuieste pe Boyfriend, si Itsumi este fata care o inlocuieste pe Girlfriend, pentru ca protagonistii acestui joc au personalitati si aspecte diferite, si la fel este cazul si cu antagonistii.

Salty este un baiat care era asistentul lui Daddy Dearest si a fost aruncat in lumea unui joc virtual arcade, de unde trebuie sa scape acum daca bate restul sufletelor trimise acolo in batalii de ritm, lucru la care voi il veti ajuta, si noi va explicam cum o faceti chiar acum si aici!

Cum se joaca Salty’s Sunday Night:

In ciuda faptului ca jocul are un design diferit si piese noi pe care sa va jucati, modul de joc ramane acelasi. Veti apasa tastele sageti la momentul potriviti ca sa nimeriti toate notele din piesa corect, si nu faceti prea multe greseli, caci altfel pierdeti jocul.

Daca sunteti incepatori, alegeti modul de dificultate usor, si puteti sa-l alegeti pe cel mai greu daca ati mai jucat jocuri din aceasta serie minunata, lucru pe care cu siguranta vi-l recomandam!

Dezvoltatori:

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Saltys Sunday Night

Cum se joaca Saltys Sunday Night?

Folositi sagetile.