Friday Night Funkin vs Advent Neon

📅06.05.2021, jucat de: 828 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin vs Advent Neon?

Uite ca si astazi iti oferim sansa sa te distrezi cu Jocuri FNF online noi de cea mai mare calitate si super distractive, lucru care se va intampla chiar acum in Friday Night Funkin vs Advent Neon, unde Boyfriend are nevoie de ajutorul tau pentru a-l infrange intr-o lupta muzicala pe personajul principal din AdventNeon, si anume Neon.

Neon este un baiat extraterestru de culoare verde care are un cap in forma de tepi, si poarta un costum flexibil si gata de actiune de culoare albastra, pentru ca in jocul sau unde este personaj principal, el alearga mult pe traseele de completat. Ei bine, aici va canta in schimb, deci speram ca il poti infrange!

Pentru a face asta trebuie sa ai un simt al ritmului foarte bun, deci apasa tastele sageti la momentul potrivit pentru a canta toate notele cum trebuie, si ai grija sa nu ratezi tastele de prea multe ori la rand, caci vei pierde jocul. Doar daca castigi lupta muzicala, Boyfriend si Girlfriend vor putea in sfarsit sa fie impreuna!

Piesele originale cu care te vei lupta impotriva lui Neon sunt numite Highrise, Ordinance, si Transgression, si poti sa alegi in ce nivel de dificultate il vei confrunta. Mult succes si distractie placuta iti dorim!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de CryoGX

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin vs Advent Neon

Cum se joaca Friday Night Funkin vs Advent Neon?

Folositi sagetile.