Friday Night Funkin Vs Liz

📅24.05.2021, jucat de: 833 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin Vs Liz?

Bine v-am regasit chiar in acest moment in indragita categorie de Jocuri FNF online, pe care zi de zi o facem si mai mare, aducandu-va noi jocute distractive si interesante, dupa cum se intampla si acum, prin jocul intitulat Friday Night Funkin Vs Liz!

Fa cunostinta cu Liz din FNF!

Liz din FNF nu este un personaj original din Friday Night Funkin’, pentru ca ea vinde defapt din TimeRPG, un joc original creat de aceeasi persoana care a facut si acest joc, ea fiind o fata draguta cu par roz, care poarta o fustita roz care i se asorteaza, si poti observa si un ghiozdan galben foarte cool in spatele ei.

Classroom, Forbidden Love, si Battle sunt cele trei piese pe care te vei duela impotriva ei, si nu iti fa griji, pentru ca daca esti incepator, regulile jocului iti sunt explicate chiar acum si aici!

Pentru a castiga infruntarile trebuie sa ai un simt al ritmului foarte bun, si sa apesi pe tastele sageti in mometul in care aceleasi sageti in zona lui Boyfriend se potrivesc, dar fara sa gresesti timpul de prea multe ori, caci altfel pierzi.

Doar tu il poti ajuta pe Boyfriend sa o infranga pe Liz si sa castigi jocul, asa ca incepe chiar acum, si da tot ce ai mai bun!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Vs Liz

Cum se joaca Friday Night Funkin Vs Liz?

Folositi sagetile.