FNF Agoti Test

📅18.06.2021, jucat de: 1309 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Agoti Test?

Mereu dupa colt de poate astepta un nou joc surpriza adaugat in categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin, unde ne bucuram enorm sa revenim si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa va distrati la maxim cu jocul intitulat FNF AGOTI TEST, un atlfel de joc FNF pentru aceasta categorie!

Testeaza-ti ritmul cu AGOTI!

AGOTI este prescurtarea de la A Guy on the Internet, el fiind un demon al ecranului si un antagonist al lui Boyfriend din seria FNF, un personaj intunecat si inspaimantator pe care il vei putea testa in acest joc, putand sa il controlezi, ceea ce e super, pentru ca in modul VS Agoti nu ai putut, pentru ca ai fost rivalul sau.

Cu iconita din partea stanga a ecranului poti sa ii schimbi infatisarea, si cu tastele sageti de pe tastatura poti sa il faci sa danseze pe piesele sale originale care merg in fundal, apasand tastele sageti si facand cate o miscare diferita pentru fiecare sageata.

Este atat de simplu sa te distrezi cu acest jocut, deci speram ca nu stai pe ganduri, ci ii dai o sansa chiar acum, cum doar pe site-ul nostru te poti distra cu el

FNF Agoti Test

Cum se joaca FNF Agoti Test?

Folositi sagetile.