FNF Garcello Test

📅18.06.2021, jucat de: 1389 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul FNF Garcello Test?

Pentru ca v-am promis mai multe surprize astazi in categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin, iata ca surprizele tocmai ce au venit, cu echipa noastra de administrare invitandu-va acum sa va distrati la maxim cu jocul intitulat FNF Garcello Test, care are un format cu care poate sunteti familiarizati deja, dar daca nu, niciun stres, caci iti vom face o introducere chiar acum si aici!

Testeaza-l pe Garcello din FNF, chiar acum!

Garcello este unul dintre cei mai populari antagonist din seria de Jocuri FNF, dar de aceasta data el este un protagonist, pentru ca te vei juca cu el in acest joc, putand sa testezi personajul, cum s-ar zice.

Garcello este un barbat de varsta mijlocie care fumeaza non-stop si are parul de o culoare verzuie, tu putand in acest joc sa apesi tastele sageti pentru a-l face sa danseze pe piesa sa, avand cate o miscare diferita pentru fiecare tasta.

De altfel, daca apesi pe iconita cu fata sa din partea stanga a ecranului vei putea sa ii modific aspectul, a doua lui forma fiind de o fantoma facuta in totalitate din fum.

Jocul este atat de simplu si de distractiv, deci speram ca ii vei da o sansa chiar acum, si suntem siguri ca nu vei regreta jucarea lui nicio clipa!

FNF Garcello Test

Cum se joaca FNF Garcello Test?

Folositi sagetile.