Friday Night Funkin Minus Mod

📅01.05.2021, jucat de: 1365 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Friday Night Funkin Minus Mod?

O noua zi inseamna noi oportunitati de a te juca Friday Night Funkin online, intrucat echipa noastra de administrare da tot ce are mai bun mereu ca sa va ofere cele mai noi si mai interesante jocute din aceasta categorie, si noul joc modificat al ei este tocmai acesta, joc intitulat Friday Night Funkin Minus Mod.

Titlul jocului vine de la faptul ca aspectul personajelor a fost modificat ca sa arate precum iconitele lor din jocul original, deci personajele au un aspect mai minimalistic, avand mai putine caracteristici detaliate.

In afara de asta, tu tot vei participa la batalii muzicale de partea lui Boyfriend, scopul fiind sa infrangi toti inamicii ca el sa poata in sfarsit sa fie impreuna cu Girlfriend. Odata ce bara de progres e total verde ai castigat, dar daca faci prea multe greseli, pierzi.

Ca sa canti piesele asa cum trebuie si sa castigi, apasa pe tastele sageti la momentul potrivit in care simbolurile cu sageti care plutesc se potrivesc una cu alta. Daca esti atent si ai un simt de sincronizare bun, vei castiga garantat!

Noi putem acum doar sa iti uram mult succes si distractie placuta, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute noi avem pregatite pentru voi aici, in fiecare zi!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
     Mod de Phykro

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Minus Mod

Cum se joaca Friday Night Funkin Minus Mod?

Folositi sagetile.