Friday Night Funkin Holonight

📅14.05.2021, jucat de: 1198 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Friday Night Funkin Holonight?

Nu am terminat nici pe departe cu categoria de Jocuri cu Friday Night Funkin online, unde suntem foarte bucurosi sa va oferim chiar in acest moment continut nou si de calitate cu care va distrati pe cinste, in forma jocului intitulat Friday Night Funkin Holonight.

Ce este o Vtuber, si ce este Holonight?

Daca nu sunteti la curent cu lumea YouTube, Twitch, sau Anime, atunci nu stiti ca Vtubers sunt niste fete 3d care arata ca si niste fete din anime ce isi petrec timpul pe Twitch si pe alte platforme de streaming, unde se joaca tot felul de jocuri, si milioane de persoane din intreaga lume le vizioneaza.

Ei bine, cele mai populare Vtubers le gasesti la agentia Hololive, si ele se vor lupta acum cu Boyfriend intr-o lupta de ritm, antagonistele acestui joc fiind nimeni altele decat Mano Aloe, Momosuzu Nene, Mori Calliope, Gawr Gura & Watson Amelia, si Shishiro Botan.

Invata cum sa joci jocuri FNF chiar aici:

Daca nu ai mai jucat jocuri din aceasta categorie pana acum, aceasta este partea descrierii cea mai importanta. Ca sa castigi bataliile de ritm trebuie sa ajungi la finalul pieselor nimerind nota muzicala dupa nota muzicala, fara sa dai prea multe rateuri, caci altfel pierzi.

Ca sa nimeresti notele, apasa tastele sageti in acelasi moment in care sagetile de pe ecran se potrivesc una cu cealalta, si nu un moment mai devreme sau mai tarziu. Mult succes iti dorim, si, evident, distractie placuta!

Dezvoltatori

     Programare de ninjamuffin99
     Arta de PhantomArcade 3K si Evilsk8r
     Muzica de Kawai Sprite
    
Mod de:

Acesta este un joc open-source, si poti sprijini dezvoltatorii aici.

Friday Night Funkin Holonight

Cum se joaca Friday Night Funkin Holonight?

Folositi sagetile.