Super Fratii Impostori

📅01.04.2021, jucat de: 649 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Fratii Impostori?

Iata-ne reveniti si astazi in minunata categorie de Jocuri cu Among Us, categorie unde mereu vei avea parte de continut nou si interesant, cu cele mai tari jocuri de pe internet, asa ca nu ar trebui pentru nimic in lume sa il ratezi pe cel de astazi, joc intitulat Super Fratii Impostori.

Vorbim aici despre un joc facut in stilul jocurilor Game Boy de mai demult, dar acest joc este facut de fan, si dupa cum reiese din titlul sau, este inspirat foarte mult din seria de jocuri Super Mario Bros, ce au avut in centrul lor pe Mario si Luigi.

Ei bine, fratii din acest joc vor fi defapt impostori, si tu trebuie sa ajugi personajele sa mearga prin nava spatiala si sa omoare astronautii, folosindu-te de tuburile de aerisire ca sa te ascunzi si ca sa scapi, caci daca esti prins, vei fi aruncat de pe nava si pierzi jocul.

Poti sa te joci in doua feluri diferite, alegand la inceputul jocului ce mod de joc preferi. Foloseste tastele sageti pentru a te misca, sari cu tasta X, si foloseste tasta Z pentru a ataca. Distractie placuta si mult succes va dorim, invitandu-va sa ramaneti aproape si sa va jucati si alte jocute ale noastre apoi!

Super Fratii Impostori

Cum se joaca Super Fratii Impostori?

Folositi sagetile, tastele X, V.