Ucigasul Among Us

📅12.03.2021, jucat de: 1266 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ucigasul Among Us?

In categoria de Jocuri cu Among Us online nu putem spune ca exista un numar foarte mare de jocuri cu impuscaturi, si motivul pentru asta este ca de obicei, impostorii din acest joc care trebuie sa omoare tot felul de astronauti o fac folosind un cutit, dar de data asta vei folosi o arma de foc, si vei omori agenti secreti care te urmaresc, nivel dupa nivel.

Te vei folosi de mouse pentru a trage cu arma ta, dand click in directia in care vrei sa tragi, trebuind sa impusti toti agentii dintr-un nivel pentru a-l trece. In fiecare nivel nou vei avea mai multe tinte pe care trebuie sa le impusti, indiferent de unghiul la care sunt plasati, trebuind sa o faci inainte sa ti se scurga toata amunitia.

Ai la dispozitie doar trei gloante, si cu cat folosesti mai putine pentru a termina un nivel, cu atat vei castiga mai multe stele la sfarsitul acestuia. Mult succes va dorim tuturor, un timp minunat si distractiv, ca de obicei, si va invitam cu drag sa jucati si alte jocuri ale categoriei pe urma, si sa continuati distractia!

Ucigasul Among Us

Cum se joaca Ucigasul Among Us?

Folositi mouse-ul.