Puzzle cu Impostori

📅04.03.2021, jucat de: 615 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Puzzle cu Impostori?

Iata ca mai avem surprize pentru voi in categoria de Jocuri cu Among Us, unde am adaugat chiar acum pentru voi toti un joc puzzle mai diferit fata de ce ati jucat aici pana acum, caci este mai mult un joc de memorie si de sortat de cat de rezolvat puzzle-uri, un format fresh si interesant despre care iti povestim chiar acum, ca sa te poti juca jocul Puzzle cu Impostori la capacitate maxima, si sa te distrezi cu el pe cinste!

In modul clasic va trebui sa iei impostorii, care vin in diferite forme, cum ar fi ninja, supereroi, monstrii, ponei, sau alte creaturi si aspecte, si trebuie sa le pui peste formele de sus acolo unde se potrivesc cu ele, pana cand toti sunt pusi la loc, trebuind sa o faci inainte sa se scurga timpul acordat, si sa faci sa primesti multe puncte la schimb.

In modul de memorie faci la fel, dar impostorii sunt ascunsi dupa un timp, asa ca trebuie sa memorezi unde au fost, si la fel se intampla si in modul 'ascuns', dar acolo ti se arata impostorii la scurte intervale de timp. Fiecare nivel nou este mai dificul decat cel de dinainte, dar cu siguranta te vei descurca daca dai tot ce ai mai bun mereu!

Puzzle cu Impostori

Cum se joaca Puzzle cu Impostori?

Folositi mouse-ul.