Impostorul Ucigas

📅04.03.2021, jucat de: 992 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul Ucigas?

Bine v-am gasit pe toti pe pagina jocului intitulat Impostorul Ucigas, care este cel mai nou joc de actiune din categoria de Jocuri cu Among Us online, unde jocuri noi si distractive sunt mereu binevenite, mai ales cand sunt jocuri 3d cu un format asa de interesant precum acesta, unde trebuie sa ucizi ceilalti astronauti, ca si in jocul original, dar o vei face putin diferit.

Tu vei fi un impostor ucigas cu o sabie in mana, si te vei plimba prin nava spatiala ca sa ii omori pe astronauti, completand un nivel cand ai omorit toate tintele pe care le-ai avut pentru harta respectiva. Vei folosi mouse-ul ca sa te misti, dand click si tinand apasat in timp ce misti mouse-ul, si ca sa ataci trebuie pur si simplu sa intri in calea tintei tale.

Ai grija sa nu fi in raza de viziune a tintelor tale, caci daca vad ca te apropii, isi vor folosi armele sa te impuste, si vei pierde nivelul. Cu cat termini un nivel mai repede, cu atat vei primi mai multe puncte si recompense la sfarsitul acestuia. Evident, nivelele devin tot mai grele pe masura ce avansezi, dar cu siguranta si tu vei deveni un jucator mai bun!

Mult succes va dorim tuturor, un timp minunat, si va invitam sa aruncati un ochi si peste celelalte jocuri tari din categorie!

Impostorul Ucigas

Cum se joaca Impostorul Ucigas?

Folositi mouse-ul.