Impostorul Rosu si Impostorul Albastru

📅01.03.2021, jucat de: 855 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul Rosu si Impostorul Albastru?

Bine v-am regasit cu mult entuziasm chiar acum in categoria de Jocuri cu Among Us online, si motivul pentru bucuria noastra este ca nu existau foarte multe jocuri in 2 in aceasta categorie, dar vom rectifica acest lucru acum si aici, cand fiecare dintre voi sunteti invitati sa va jucati jocu incredibil de distractiv intitulat Impostorul Rosu si Impostorul Albastru.

Si astronautul de culoarea albastra, dar si cel de culoare rosie vor fi ambii impostori, care au sabotat asa de bine nava spatiala incat acum se distruge, asa ca tu si un al doilea jucator va trebui sa ii ajutati sa scape, trecand peste provocarea din fiecare nivel, ajungand la usa si avansand la urmatorul nivel.

Spre exemplu, in primul nivel trebuie sa ii ajutati sa sara peste gaurile din platforma si sa ajunga la usa inainte ca apa de jos sa ajunga sus si sa ii inece. Un jucator foloseste tastele sageti pentru a controla impostorul, si celelalt jucator va folosit tastele W, A, D, toate pentru miscat si sarit.

Va uram amandurora mult succes si distractie placuta, sperand sa va vedem jucand si alte noi jocuri distractive si foarte interesante cum doar aici pot fi gasite!

Impostorul Rosu si Impostorul Albastru

Cum se joaca Impostorul Rosu si Impostorul Albastru?

Folositi sagetile si tastele W, A, S, D.