Among Us Cursa de Noapte

📅26.02.2021, jucat de: 480 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Cursa de Noapte?

Desi am mai avut nenumarate jocuri de curse online adaugate in categoria de Jocuri cu Among Us online, iata ca venim din nou cu ceva nou in acest format, oferindu-va chiar acum un joc 3d foarte distractiv precum Among Us Cursa de Noapte, unde toata echipa noastra de administrare a avut parte de un timp foarte distractiv, asa ca de ce nu s-ar aplica asta si tie?

Cursele la care vei lua parte au loc pe timp de noapte, si se vor tine pe 10 harti diferite, fiecare dintre ele luminate cu lumini neon, caci ai totusi nevoie de ceva lumina ca sa stii pe unde sa o iei. Este un joc multiplayer in care te vei intrece cu jucatori reali din intreaga lume, pentru un total de 30 de jucatori per cursa.

Traseele nu vor fi doar un drum liber pana la linia de sosire, caci vor exista diferite usi si porti care se misca in sus si jos dar si in dreapta si stanga, asa ca toti veti incerca sa o luati pe calea libera inaintea celorlalti pentru a le lua fata si a ajunge primul la linia de sosire.

Pentru a va misca veti folosi tastele W, A, S, D, si cu bara de spatiu veti efectua sarituri daca e nevoie. Noi iti uram tie mult succes, caci te joci de pe site-ul nostru, unde te invitam sa vezi si ce alte jocuri minunate are aceasta categorie sa iti ofere!

Among Us Cursa de Noapte

Cum se joaca Among Us Cursa de Noapte?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu.