Impostorul Rosu

📅17.02.2021, jucat de: 581 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostorul Rosu?

Bine v-am gasit la jocul intitulat Impostorul Rosu, care este cel mai nou joculet de aventura si puzzle in combinatie ce ti-l oferim in categoria de Jocuri cu Among Us, o categorie in continua expansiune, in care va oferim mereu cele mai noi si mai distractive jocuri inspirate de acest joc video foarte popular.

De aceasta data tu il vei controla pe impostorul rosu, cu care trebuie sa ajungi la punctul galben din capatul fiecarui nivel pentru a avansa la urmatorul, si pentru a te misca cu acest personaj vei folosi tastele sageti, la fel si pentru a sari. Ce trebuie sa faci este sa te misti printre patratele si sa le faci pe cele albe sa devina negre, caci pe ele te deplasezi.

Trebuie sa iti dai seama ce ruta sa iei in asa fel incat sa faci din traseu sa fie negru, si sa nu ramai blocat, caci pe blocurile negre te vei putea deplasa si sa ajungi la destinatie, creandu-ti tu traseul. Daca ramai blocat sau ruta pe care ai ales-o nu e buna, apasa pe butonul R pentru a incepe de la inceput.

Fiecare nivel nou iti va arata un puzzle mai complicat de rezolvat si un traseu mai greu de trecut, dar daca te concentrezi vei gasi cu siguranta rezolvarea la orice. Iti uram mult succes la terminarea cu brio a jocului, si speram ca apoi vei incerca si alte joculete oferite in categorie!

Impostorul Rosu

Cum se joaca Impostorul Rosu?

Folositi sagetile, tasta R.