Omoara Impostorul

📅12.02.2021, jucat de: 979 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Omoara Impostorul?

Daca in jocurile cu Among Us, de cele mai multe ori, impostorul este cel care omoara, a venit si timpul ca impostorul sa fie omorit de catre astronauti, lucru pe care tu il vei face cu cel mai nou joc al categoriei, joc intitulat Omoara Impostorul, joc in 3d care are labirinturi in el, actiune, si multa distractie sa iti ofere!

In fiecare nivel vei avea un labirint in fata ta, si in el se va afla unul sau mai multi impostori, incepand cu unul singur in primul nivel, ca sa te obisnuiesti cu premiza jocului, si pe urma vei avea tot mai multi impostori de ucis. Te vei misca cu mouse-ul, dand click, tinand apasat, si miscandu-te, si ca sa ataci pur si simplu te indrepti spre inamic.

Lucrul principal la care trebuie sa te concentrezi este sa te misti in labirint in asa fel incat sa nu fi vazut de catre impostori, evitand raza ochilor lor, care este vizibila in dreptul fiecaruia. Oricat de greu ajunge un nivel, daca dai tot ce ai mai bun, iti vei ataca tintele cu succes, si te vei fi distrat pe cinste, asa ca da-i start la joaca si distractie chiar acum!

Omoara Impostorul

Cum se joaca Omoara Impostorul?

Folositi mouse-ul.