Among Us De-a V-ati Ascunselea

📅02.02.2021, jucat de: 739 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us De-a V-ati Ascunselea?

Iata ca si azi revenim in categoria noastra foarte populara de Jocuri Among Us online, unde mereu ne bucuram ca va putem oferi continut nou si de calitate, precum o facem chiar in acest moment cu jocul intitulat Among Us De-a V-ati Ascunselea, ce este diferit de alte jocuri hide and seek pe care categoria le-a avut pana acum, asa ca nu ar trebui sa ai nicio scuza de a nu-l juca!

In el, poti sa alegi daca sa fi cel care se ascunse, sau cel care cauta. Pentru a te bucura de joc la maxim, noi iti recomandam sa te joci in ambele moduri. Ei bine, daca esti cel care cauta, incearca sa prinzi cat mai multi alti astronauti, ca sa ramai singurul, iar daca te ascunzi, incearca sa nu fi prins sub nicio forma.

Indiferent de ce rol vrei sa iti asumi, te vei misca printr-un labirint folosind tastele sageti, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa colectezi cat mai multe dintre monezile care sunt in el, si astfel sa-ti maresti scorul. Te joci impotriva a unor jucatori reali din toata lumea, asa ca da tot ce ai mai bun sa iesi primul in clasamentul acestora!

Among Us De-a V-ati Ascunselea

Cum se joaca Among Us De-a V-ati Ascunselea?

Folositi tastele sageti.