Ferma Insorita Io

📅22.01.2021, jucat de: 1173 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ferma Insorita Io?

Categoria de Jocuri Io este cea mai tare categorie de jocuri multiplayer de pe site-ul nostru, si o categorie foarte diversa, lucru pe care il dovedim chiar si in acest moment, can oferim fiecaruia dintre voi sansa sa va distrati la maxim cu jocul intitulat Ferma Insorita Io, care este un joc cu combina si cu ferme multiplayer, unde te vei duela in arta recoltatului cu jucatori din intreaga lume.

Tu vei controla o combina folosind tastele W, A, S, D, si trebuie sa te misti printre partea galbena a ecranului, unde sunt cerealele disponibile pentru recoltat. Cu cat recoltezi mai multe cereale, cu atat primesti mai multe puncte, si urci in clasamentul jucatorilor, si, deasemenea, se adauga mai multe remorci in spatele tau.

Asta este bine, intrucat mai multe remorci inseamna ca esti mai puternic, si daca o combina cu mai putine remorci se loveste in tine, jucatorul acela pierde, e eliminat, si tu castigi puncte extra. Deci, ai mare grija ca sa nu ajungi tu acel jucator, deci fereste-te de combinele mai lungi ca tine.

Speram sa te vedem in topul fermierilor, si apoi te invitam sa te mai joci si alte jocuri multiplayer io online cum doar aici poti gasi!

Ferma Insorita Io

Cum se joaca Ferma Insorita Io?

Folositi tastele W, A, S, D pentru a conduce combina.