Ninja Cyberpunk de Alergat

📅05.01.2021, jucat de: 508 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ninja Cyberpunk de Alergat?

Ce e mai cool ca un ninja? Ei bine, un ninja intr-un stil futuristic precum in Cyberpunk 2077, jocul care a luat cu furori intreaga lume a gaming-ului, si acum te invitam si pe tine sa devi un astfel de ninja din viitor, jucand noul joc intitulat Ninja Cyberpunk de Alergat, un joc de alergat si sarit pe care niciun baiat si nicio fata nu ar trebui sa il rateze!

Iti vei controla ninja-ul prin a folosi sagetile dreapta si stanga, intrucat personajul va alerga in fata de unul singur. Vei alerga peste cladiri, o abilitate de baza pentru ninja, si scopul pe care il ai pentru fiecare nivel al jocului este sa ajungi la sfarsitul traseului intr-un timp cat se poate de scurt, pentru ca vei fi cronometrat.

In loc sa eviti ostacolele, du-te prin ele, la fel si peste sagetile de pe podea, intrucat ambele iti vor da mai multa viteza, asa ca daca mergi dintr-un obstacol in altul, si alergi si peste sageti, vei primii foarte multa viteza, ceea ce te va ajuta sa parcurgi traseele repede, indiferent de dificultate.

Da, este atat de simplu, si atat de distractiv, asa ca da-i bataie chiar acum, si nu ezita sa iti inviti prietenii sa joace acest super-joc deasemenea!

Ninja Cyberpunk de Alergat

Cum se joaca Ninja Cyberpunk de Alergat?

Folositi sagetile pentru a fugi.