Adam si Eva Extraterestri

📅24.10.2020, jucat de: 514 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam si Eva Extraterestri?

Jocul Adam si Eva Extraterestri apare astazi aici pe site-ul nostru iar voi dragi copii il puteti gasi si in categoria de baieti, unde am pregatit o gramada de aventuri si jocuri de indemanare pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de cele doua personaje preferate.

Va trebui sa folositi MOUSE-ul pe toata durata acestui joc sa il controlati pe Adam, care o sa vedeti ca este foarte suparat, deoarece el alaturi de Eva traiesc intr-o luma extraterestra si din viitor, iar Eva a fost din nou rapita, iar voi sunteti singurii baieti in care Adam are incredere ca li pot ajuta sa o recupereze pe Eva teafara si nevatamata.

In acest joc, o sa vedeti ca trebuie sa mergeti alaturi de Adam prin diferite nivele scurte si interesante, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa apasati pe diferite obiecte precum scaune, usi care sa se deschida, tablouri sau sertare in care o sa gasiti o gramada de obiecte folositoare.

Pentru a-l face pe Adam sa se miste, trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa apasati click stanga pe el in momentul in care aveti un loc in care el sa se deplaseze. Primul nivel este unul destul de simplu, in care trebuie sa il faceti pe Adam sa iasa din capsula din viitor prin apasarea scaunului si sa deschideti usa pentru ca Adam sa aiba pe unde sa iasa, insa viitoarele nivele vor fi din ce in ce mai grele si periculoase.

Veti gasi o gramada de tipuri de extraterestrii, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il tineti pe Adam in siguranta pentru a fi siguri ca puteti sa terminati acest joc de aventura si sa o gasiti pe Eva cat mai repede. Distractie placuta!

 

Adam si Eva Extraterestri

Cum se joaca Adam si Eva Extraterestri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.