Run Mineblock Run

📅04.03.2020, jucat de: 664 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Run Mineblock Run?

O noua supr provocare Minecraft apare astazi aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de Steve Minecraft, care a pregatit pentru voi o provocare extrem de interesanta in care o sa vedeti ca puteti sa acumulati foarte multe puncte.

In acest joc online de aventura, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Alaturi de Steve Minecraft, voi dragi copii trebuie sa fugiti cat mai departe in lumea Minecraft, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte si o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI daca jucati pe calculator sa il controlati pe Steve Minecraft, sau daca jucati pe telefon si pe tableta, va trebui sa apasati pe ecran in partea dreapta pentru a sari, sau in partea stanga daca doriti sa va lasati in jos si sa evitati toate pericolele care incearca sa va opreasca din drum.

Chiar daca suna a fi o misiune usoara, voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece voi o sa fugiti inspre partea dreapta, de unde o sa fiti impuscati cu gloante adevarate, insa voi alaturi de Steve Minecraft trebuie sa fiti extrem de rapizi si sa vedeti cum le puteti evita la fiecare pas. Cu fiecare glont pe care il evitati, o sa acumulati puncte din ce in ce mai multe, care o sa va acorde punctajul pana la finalul acestui joc.

Al doilea mod prin care o sa puteti castiga puncte in acest joc este sa ajungeti cat mai departe alaturi de Steve Minecraft, astfel ca trebuie sa faceti miscarile foarte rapid, deoarece cu cat o sa ajungeti sa inaintati mai mult in aventura, atat personajul Minecraft cat si gloantele vor fi din ce in ce mai rapide, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Minecraft vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!
 

Run Mineblock Run

Cum se joaca Run Mineblock Run?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.