Aventura Iubirii si Comorilor

📅04.02.2021, jucat de: 573 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Iubirii si Comorilor?

Daca erai un cavaler intr-o lume medievala si fantastica, atunci aveai doua motive pentru care ai fi mers intr-o mare aventura, si anume iubirea pentru o printesa, sau pentru a gasi comori, lucruri pe care le vei cauta si vei incerca sa le primesti in jocul puzzle intitulat Aventura Iubirii si Comorilor, un joc puzzle interactiv cum nu ai sansa sa gasesti chiar oriunde si oricum, asa ca trebuie sa il joci!

In fiecare nivel trebuie fie sa faci cavalerul sa ajunga la printesa, fie la comoara, care de obicei sunt in partea de jos a ecranului, intr-un turn cu diferite inele si bete in el. Tu trebuie sa scoti betele afara in asa fel incat ca printesa sau comoara sa nu fie lovite de catre energia rosie si malefica, caci pierzi nivelul.

In schimb, neutralizeaza energia rosie si malefica prin cea buna de culoarea albastra, facand ca ea sa cada peste cea rosie si sa o elimini astfel. Pe urma, scoate inelele in asa fel incat cavalerul sa cada fie pe printesa fie pe comoara, si astfel ai terminat nivelul si vei avansa la urmatorul puzzle din urmatorul nivel.

Acum ca ai inteles ce ai de facut, nu sta pe ganduri, da start la joc acum, si distreaza-te cum doar aici poti sa o faci!

Aventura Iubirii si Comorilor

Cum se joaca Aventura Iubirii si Comorilor?

Folositi mouse-ul.