Mos Craciun cel Rau

📅14.12.2020, jucat de: 1038 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mos Craciun cel Rau?

Foarte multe jocuri pentru copii apar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa gasiti un nou joc 2020 cu Mos Craciun, pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si o sa vedeti cum pana la final, sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Astazi, am adus pentru voi o super provocare de Craciun, in care Mos Craciun este personajul principal si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ne ajutati sa il invingem pe Mos Craciun cel Rau, astfel incat toti copii de pe site-ul nostru sa ajunga sa isi primeasca toate cadourile de Craciun.

Voi dragi prieteni trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa selectati foarte multe obiecte periculoase, precum pistoale, mitraliere, manusi de box, cadouri de craciun, brazi de craciun dar si trenuri.

Folosind aceste obiecte din fiecare nivel, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il loviti pe Mos Craciun cel Rau cu fiecare obiect in parte, astfel incat sa reuseasiti sa vedeti cum puteti sa ii distrugeti toata viata din fiecare nivel sa il deschideti pe urmatorul.

O sa gasiti diferite alte jocuri de Craciun aici pe site-ul nostru pe care puteti sa le jucati gratuit aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe jocuri pentru copii pe care sa le incercati chiar si pe telefon si pe tableta online alaturi de prietenii vostri si personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Mos Craciun cel Rau

Cum se joaca Mos Craciun cel Rau?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.