Spectacolul Delfinului de Craciun

📅16.12.2020, jucat de: 702 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spectacolul Delfinului de Craciun?

My Dolphin Show Christmas Edition este un joc cu delfini dresati care sunt special antrenati de cei mai buni dresori de delfini pentru a participa la cele mai frumoase show-uri in care delfinii sunt in centrul atentiei, iar publicul admira jongleriile pe care delfinii impreuna cu dresorii reusesc sa le faca. Cu siguranta jocurile din serie "My Dolphin Show" va sunt cunoscute, motiv pentru care noul joc de Craciun va fi o noua provocare doar. Dupa cum se poate observa, in joc vei avea de trecut 18 nivele diferite in care va trebui sa faci tot felul de sarituri si jonglerii cu delfinul tau.

Prima proba pe care va trebui sa o treci este cea cu mingea gonflabila, multicolora, pe care va trebui sa o atingi cu botul delfinului. Dupa cum poti sa observi sunt doua mingi, incearca sa sari cat mai bine astfel dintr-o singura saritura sa reusesti sa le atingi pe ambele. Dupa ce reusesti sa termini aceasta proba va trebui sa fii punctat de juriul care admira sariturile pe care le faci. Notele pot varia de la 1 care inseamna cea mai slaba nota, pana la 10, care inseamna cea mai buna nota.

Urmatoarea proba pe care va trebui sa o treci cu bine este cea in care antrenorul tau va arunca doua colace plutitoare pe apa, iar tu va trebui sa treci cu delfinul printre cele doua colace. Prima data va trebui sa trebui sa mergi pe fundul lacului unde te antrenezi, sa iti iei viteza, dupa care sa sari cat mai sus astfel incat sa ajungi unde trebuie.
Dupa fiecare saritura si proba reusita, vei fi recompensat cu pesti aurii si puncte bonus in functie de cat de bine reusesti sa sari.

Dupa ce reusesti sa acumulezi mai multe puncte, vei putea sa iti schimbi culoarea delfinului si totodata sa iti cumperi alte animale: o broscuta, o foca, un caine, un pinguin, un cal de mare, un purcel, un flamingo sau chiar o caracatita cand acumulezi 2 000 000 de puncte.

Spectacolul Delfinului de Craciun

Cum se joaca Spectacolul Delfinului de Craciun?

foloseste sagetile pentru a sarii.