Saltaretul Shaun

📅07.03.2021, jucat de: 670 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Saltaretul Shaun?

Iata ca inca mai avem jocute sa va oferim in minunata categorie de Jocuri cu Oaia Shaun, pe care am revizitat-o nu demult, asa ca suntem foarte entuziasmati sa va oferim chiar in acest moment jocul de indemanare si actiune intitulat Saltaretul Shaun, un joc cu sarituri cum nu ati mai jucat aici pana acum, as aca nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume!

In fiecare nivel, tu trebuie sa il ajuti pe Shaun sa sara pe formele geometrica, cum ar fi patrate, cercuri, dreptunghiuri, si altele, dar in asa fel incat sa nu cazi printre ele in spatiu, caci atunci pierzi jocul. In schimb, da tot ce ai mai bun ca sa sari de la una la alta, si sa prinzi si toate stelutele dintre ele, caci atunci ai completat nivelul.

Poti sa faci sariturile fie apasand pe tastele sageti dreapta si stanga, fie cu mouse-ul, dand click in directia in care vrei sa sari. Daca pierzi nivelul, nu te ingrijora, caci poti sa o iei de la capat ori de cate ori iti doresti. Mult succes iti dorim, distractie placuta, si speram sa te vedem jucand si alte jocute noi si distractive pe site-ul nostru dupa acesta!

Saltaretul Shaun

Cum se joaca Saltaretul Shaun?

Folositi mouse-ul sau sagetile.