Aseaza Oile

📅01.03.2021, jucat de: 801 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aseaza Oile?

Suntem mereu bucurosi daca putem sa va oferim Jocuri cu Oaia Shaun noi pe site-ul nostru, in special cand sunt jocuri cu un format cum nu ati mai intalnit in categoria acestuia pana acum, exact cum se intampla cu jocul intitulat Aseaza Oile, sau Sheep Stack in limba Engleza, in care vei incerca sa faci un turn de oi cat se poate de mare.

Cum functioneaza asta? Nu te ingrijora, caci iti vom explica tot ce trebuie sa stii acum si aici! Oile vor fi puse pe o trambulina, si tu vei folosi mouse-ul ca sa setezi unghiul la care sa le arunci, folosindu-te de asta ca sa le pui in zona ferestrei, trebuind sa arunci fiecare oaie peste cealalta, facand un turn cat se poate de inalt format din oi.

Cu cat turnul de oi este mai mare, cu atat vei face si mai multe puncte, si la sfarsitul unui nivel poate primesti trei stele in loc de una sau doua. Fiecare nivel iti va oferi o noua provocare si o noua tinta la care sa ajungi ca sa-l completezi, dar cu indemanare si precizie nu vei avea niciun stres, garantat!

Stii ce ai de facut, dar si cum sa o faci, deci da-i drumul la distractie cu Shaun si oile sale, si vei vedea pe propria piele cat de mult te poti distra!

Aseaza Oile

Cum se joaca Aseaza Oile?

Folositi mouse-ul.