Biliard cu Oaia Shaun

📅25.01.2021, jucat de: 711 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Biliard cu Oaia Shaun?

Dupa cum poti vedea chiar in acest moment, tocmai ce am revenit in categoria de Jocuri cu Oaia Shaun, categorie foarte indragita pe site-ul nostru, dar pentru care nu am avut noi jocuri de ceva timp, asa ca suntem entuziasmati caci acum va puteti juca jocul Biliard cu Oaia Shaun, si suntem siguri ca si voi sunteti la fel de entuziasmati, mai ales pentru ca nu am mai avut alte jocuri cu biliard online in aceasta categorie pana acum!

Ei bine, evident, Shaun si prietenii sai nu fac nimic in mod obisnuit, asa ca nici acest joc cu biliard nu va fi o experienta normala, motiv pentru care in continuare va vom explica exact ce aveti de facut. In fiecare nivel trebuie sa faceti ca oile de aceeasi culoare, care vor sta ghemotoc, sa se loveasca unele de altele.

Pentru asta te vei folosi de Shaun, care va fi oaia alba facuta ghemotoc, si il vei arunca in celelalte oi ca sa iti atingi scopul. Ca sa faci asta te vei folosi de mouse, tragand-ul in directia dorita, si apoi lasand butonul de mouse ca sa il arunci. Daca reusesti, sa lovesti oile de aceeasi culoare, avansezila urmatorul nivel.

Poti primi intre 1 si 3 stele la sfarsitul fiecarui nivel, in functie de cat de repede ai terminat fiecare nivel. Start acum la distractie, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi ti-am pregatit pe site azi si in fiecare zi!

Biliard cu Oaia Shaun

Cum se joaca Biliard cu Oaia Shaun?

Folositi mouse-ul.