Oaia Shaun Atletism cu Extraterestrii

📅19.07.2021, jucat de: 1072 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Oaia Shaun Atletism cu Extraterestrii?

A trecut putina vreme de cand v-am oferit ultima data Jocuri cu Oaia Shaun online noi pe site-ul nostru, dar iata ca a venit momentul sa intri din nou in minunata lume a acestor animale, de data aceasta cu jocul intitulat Oaia Shaun Atletism cu Extraterestrii, un joc de indemanare si de aventura ca niciun altul!

Ajuta Shaun si oile sale sa scape de extraterestrii!

Niste extraterestrii au inceput sa vina cu nava lor spatiala peste turma de oi a lui Shaun si sa le rapeasca folosind niste lasere de transport magice, si tu in acest joc ii vei ajuta pe Shaun si prietenii sai sa scape de asta!

Oile vor alerga pe un traseu la ferma lor, unde pot exista diferite obstacole, cum ar fi niste baloti de fan, ca exemplu. Nu lovi obstacolele de prea multe ori, caci vei incetini prea tare si vei fi capturat, pierzand astfel jocul.

In schimb, sari peste obstacole prin a apasa bara de spatiu la momentul potrivit, si incearca sa parcurgi o distanta cat se poate de mare pentru a face un punctaj mare in schimb.

Este atat de simplu, deci incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii sa incerce acest joc minunat, sau oricare altele de pe site-ul nostru!

Oaia Shaun Atletism cu Extraterestrii

Cum se joaca Oaia Shaun Atletism cu Extraterestrii?

Folositi bara de spatiu.